Even voorstellen.

Wij zijn John en Monique Keijzer, we hebben een ambachtelijke Gilde Schoenmakerij in Leusden.
Een Meester Schoenmakerij die al een aantal generaties bestaat, vanaf 1860 om precies te zijn en is steeds weer van vader op zoon overgegaan.
Er is natuurlijk door de jaren heen veel veranderd, de machines zijn moderner geworden, waardoor het hogere aanbod aan reparaties ook steeds beter kon worden uitgevoerd met dezelfde gedrevenheid als altijd.

Schoenmakerij Jan Keijzer, aan de Hamersveldseweg rond 1965.

Tegenwoordig zijn we ook aangesloten bij “het Schoenmakers Gilde“, wat ons de gelegenheid heeft gegeven om de bekende merkschoenen zoals bv. van Bommel en Van Lier met de Officiele materialen te repareren.

Bovendien is het niet alleen bij schoenen/ tassen reparatie gebleven, ook onderhouds producten van lederwaren hebben een belangrijke functie in ons bedrijf gekregen.

Ook het oprekken van schoenen, het dupliceren van sleutels, het slijpen van schaatsen en het verzorgen van uw stoomgoed als depot hoort bij onze dienstverlening.

In 1996 werd er een start gemaakt met de verkoop van Oudjaars Vuurwerk.
Door het grote succes, mede met dank aan onze geweldige leverancier GBV-Weco uit Veenendaal”, is wat ooit klein bedoeld was, uitgegroeid tot een spectaculaire happening.

http://www.Leusden.DEvuurwerkwinkel.nl